De Sutu is een interactieve voetbalmuur met 16 LED panelen die reageren wanneer ze aangeraakt worden.

940x430_slide_03

Wout Brama gaat los op de Sutu…

De Sutu is volledig te ‘branden’ voor uw doelgroep, merk of voetbaltraining en is zowel binnen als buiten inzetbaar. De Sutu combineert het eenvoudige spelletje muurtje trappen met het meer hedendaagse interactieve “gaming”. Activiteiten met de Sutu zijn vrij te programmeren voor grotere en kleinere gezelschappen en zijn ook bij uitstek geschikt als energizers in TV Shows en als interactieve game op personeelsevents, jubileumfeesten, op beurzen en open dagen. De SUTU is zeer geschikt om te “branden” met uw logo op de banieren van het vangnet of in de vorm van op maat ingesproken teksten van de game voice.

De leds strips kunnen in alle RGB kleuren oplichten en zijn ingegoten in polycarbonaat platen voor een optimale zichtbaarheid. Met licht, geluid, cijfers en letters geeft de voetbalwand instructies aan de spelers van het spel. Elk vlak zit in seriëel netwerk wat uitbreiden van de instalatie mogelijk maakt. Spelers kunnen d.m.v een knop kiezen tussen de verschillende spellen. Zo kunnen ze het spel “Color Sutu” spelen. Elke speler krijgt een kleur toegewezen en mogen om de beurt schieten. Doel van het spel is zoveel mogelijk van de vlakken in jou kleur te schieten en zo de tegenstander te verslaan. Voor meer spellen check de video;

Het idee voor de voetbalwand komt van Drees Kroes, projectleider bij scoren in de wijk van FC Twente. Hij kwam met dit idee bij Yalp, een bedrijf die speeltoestellen ontwikkelt en verkoopt. Aangezien Yalp en KITT Engineering al eerder hadden samen gewerkt aan een interactief speeltoestel, de YalpSona, was de samenwerking voor de voetbalwand een logische stap. In samenwerking met de gemeente Hengelo, Stichting FC Twente scoren in de wijk, Yalp en KITT Engineering is toen de eerste versie van de Sutu bij het FBK stadion in Hengelo gerealiseerd.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels, Duits